Shopping Cart

Over ons

WP Team

Wij zijn Wessel en Paul, de oprichters van WP Wood Productions. Sinds 2018 zijn we begonnen met het maken van prachtige picknicktafels als hobbyproject voor vrienden en familie. Al snel kregen we steeds meer aanvragen via Marktplaats en Facebook, waardoor ons bedrijf gestaag groeide.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvolle meubelmakerij met een breed assortiment aan tafels, tuinmeubelen, roomdividers en kasten van hoogwaardige kwaliteit. 

Bij WP Wood Productions geloven we in het creëren van meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. We selecteren alleen de beste houtsoorten en materialen om onze meubels te maken, zodat ze lang meegaan en je er jarenlang plezier van hebt. 

Onze passie voor meubels maken is wat ons drijft om ons bedrijf voortdurend te verbeteren en te innoveren. We blijven onszelf uitdagen om nieuwe en spannende ontwerpen te creëren die niet alleen voldoen aan de eisen van onze klanten, maar ook passen bij onze eigen visie op schoonheid en functionaliteit.

wp team