Shopping Cart

CNC service

In onze houtwerkplaats hebben we een CNC-machine die perfect geschikt is voor het frezen van hout. Onze CNC-machine heeft een bereik van 244x122cm, waardoor we een breed scala aan houtsoorten kunnen frezen om unieke en gepersonaliseerde creaties te maken voor onze klanten.

Onze CNC-machine is niet alleen de perfecte oplossing voor het produceren van unieke en aangepaste houten creaties, maar ook voor het produceren van grote hoeveelheden van een bepaald product. Ons CNC-freesproces is niet alleen snel en efficiënt, maar ook uiterst nauwkeurig, waardoor we in staat zijn om consistent hoogwaardige producten te leveren.

In onze houtwerkplaats werken we nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen en unieke en prachtige stukken te creëren die perfect passen bij hun behoeften. Onze getalenteerde ontwerpers gebruiken hun creativiteit en technische vaardigheden om unieke meubelstukken, gepersonaliseerde houten borden, kasten en nog veel meer te creëren.

Onze CNC-machine stelt ons in staat om een grote verscheidenheid aan houtsoorten te frezen, waaronder eiken, esdoorn, noten en ceder, om er maar een paar te noemen. Dit betekent dat we in staat zijn om prachtige stukken te maken met een verscheidenheid aan texturen en kleuren, die perfect passen bij de visie van onze klanten.

Onze CNC-machine is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt voor een breed scala aan projecten. Of u nu op zoek bent naar een aangepaste tafel, een gepersonaliseerde kast, of zelfs gepersonaliseerde cadeaus, onze CNC-machine staat voor u klaar om uw ideeën tot leven te brengen.

Bij onze houtwerkplaats zijn we er trots op dat we gebruik maken van de nieuwste technologieën en methoden om hoogwaardige houten creaties te produceren. Ons CNC-freesproces is niet alleen snel en efficiënt, maar het stelt ons ook in staat om nauwkeurige en consistente resultaten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit.

Als u op zoek bent naar unieke en gepersonaliseerde houten creaties, dan is onze CNC-machine de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het creëren van uw perfecte stuk. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen.